COME AND BECOME

Resource Bridge International

Susținem integrarea ta în viața din UK

Cursuri online limba engleza
TE SUSȚINEM

Misiunea noastră

Suntem o echipă de profesioniști români cu experiență în domeniul educației. Misiunea noastră este să susținem integrarea ta în viața din UK.

Pentru asta te ghidăm pas cu pas:

Creăm în acest fel o comunitate a celor care vor să se dezvolte pentru o viață împlinită.

te poți baza pe noi

De ce să ne alegi?

Cu noi faci cea mai bună alegere pentru că suntem români ca și tine, am luat viața de la zero în UK și știm de ce ai nevoie.

Te ajutăm în acest fel să economisești timp și bani și de ce nu, să beneficiezi de experiența noastră pentru că am parcurs deja acest drum.

TESTIMONIALE

Din experiența studenților noștri

"Lucrez într-un hotel împreuna cu alte fete din Romania. M-am bucurat de la început de aprecierea șefilor și mi-am dorit să devin supervizor. Mi-am dat seama ca nu am nici o sansa dacă nu pot sa port o conversație limba engleza si sa înțeleg ce se dorește de la mine. Am urmat cursurile în echipa restransa, unu la unu, cu Resource Bridge International și în nici patru luni am reușit sa am încredere în mine și să comunic bine în limba engleza. Sa stiti ca sunt supervizor. Mulțumesc profesorilor de la RBI pentru sustinere si ajutor. Tot personalul este format din oameni foarte amabili si pricepuți."
cursuri limba engleza testimonial
Maria Mogos
"Sunt in Londra de doi ani. Lucrez într-un magazin românesc. Îmi doresc sa ma inscriu la un colegiu sa ma specializez in administrarea afacerilor.Ma opreste faptul ca nu stapanesc bine limba engleza si nu am curaj sa mă prezint la un interviu de admitere. Am primit informatia ca Resource Bridge Internațional organizează cursuri de limba engleza cu profesori români. M-am inscris. Cursurile sunt extrem de ieftine fata de ce am gasit eu disponibil, se fac online, iar profesoara este foarte buna și atmosfera este placuta. Am început de o luna si sunt foarte multumita. Recomand Resource Bridge International pentru ca iti ofera exact ce ai nevoie ca sprijin in dezvoltarea ta."
Vesparu Alexandra
Scroll to Top
× Cu ce te putem ajuta?